Online een fiets op de juiste maat samenstellen en kopen?
 
Wij kunnen jou helpen en begeleiden bij het opbouwen van een door jouw zelf samen te stellen fiets of de juiste fiets op jouw maat te kiezen bij een nieuwe aankoop.
Omdat wij ook contacten in het binnen- en buitenland hebben kunnen wij vaak wel de door jou gezochte fiets of onderdelen leveren.

Hoe pakken wij dit samen met jou aan? 
 
Wij gaan uit van het idee dat de fiets moet passen bij de renner en niet dat de renner zich moet aanpassen aan de fiets.
We beginnen eerst met een afspraak voor een bikefitting, dit is en blijft volgens ons de basis van iedere passende fiets die speciaal op jouw lijf geschreven is.
Daarna kijken we samen met jou naar de geometrie en maatvoering(en) van de fiets die jij in gedachten hebt.
Natuurlijk telt look en feels ook mee, je wilt immers ook de blitz maken op je nieuwe stalen ros en dat begrijpen wij.
Als we samen hebben bepaald wat voor jou de ideale fiets is bestellen we namens jou de fiets en/of de onderdelen voor je en laten die bij ons in Velp afleveren.
Als de fiets en/of onderdelen bij ons zijn binnen gekomen zorgen wij er voor dat we hem eventueel opbouwen en afstellen volgens de bikefitting die je bij ons hebt gedaan.*
Alle benodigde onderdelen pakken we aan, denk daarbij bijvoorbeeld van het wisselen van een stuur en/of het zadel, of het aanpassen van de stuurpen(lengte), groepset en/of de cranklengte etc.
Als de fiets helemaal rijklaar is maken we een afspraak en kom je hem ophalen en nog even laten finetunen.
 
Wat gaat dat kosten?
 
Je kunt kiezen uit twee opties:  
De Statische BikeFit meting of de Dynamische BikeFit meting met fietsaankoop.
Indien je voor een van deze opties kiest en de onderdelen en/of fiets via onze bemiddeling aankoopt, krijg je natuurlijk een korting op de bikefitting en/of de onderdelen, fiets.
Bij de Statische BikeFit meting met fietsaankoop doen we een Statische BikeFit en verzorgen we aansluitend het besteltraject en het rijklaar maken van jouw fiets volgens de Statische BikeFit meting. Zodra de fiets klaar is maken we een afspraak zodat je hem kunt komen ophalen.
De Dynamische BikeFit meting met fietsaankoop verschilt van de Statische BikeFit meting met fietsaankoop doordat we nadat de fiets klaar is, een uitgebreidere Dynamische BikeFit meting doen om de fiets tot op detail af te stellen.
Voor meer info over de BikeFit metingen kun je op onze BikeFit pagina bekijken.
 
*Statische BikeFit meting met fietsaankoop: €35,00
*Dynamische Premium BikeFit meting met fietsaankoop: €175,00
 
 
 
 
*Alle prijzen zijn incl.BTW,
excl. matrialen en opbouwkosten.
Vraag ons naar de kosten van de opbouw van je fiets.
Deze zijn per product afhankelijk.