Hoe u het meeste uit de Lake cycling maattabel kunt halen.

We snappen het, online schoenen opmeten is moeilijk. De beste manier, ontegensprekelijk, om de beste pasvorm te krijgen, is door de schoen altijd persoonlijk aan te passen. Met dat in gedachten, raden wij bij twijfel een schoenvoetanalyse bij ons te doen.
Ervan uitgaande dat je geen mogelijkheid hebt voor een schoenvoetanalyse, is deze gids hiervoor de beste manier om ervoor te zorgen dat een Lake Cycling-schoen goed past.

Stap voor stap

  1. Krijg een nauwkeurige meting van uw voet.
  2. Check de maattabellen met een nauwkeurige meting in de hand .
  3. Wil je wat meer de diepte in? Bekijk de pasvorm-matrix die jou helpt nuances aan te scherpen over je voet ten opzichte van anderen.
  4. Bekijk ten slotte de lijst met verschillende leesten die Lake gebruikt bij het modelleren en produceren van hun schoenen. Als je in het verleden Lake Cycling-schoenen hebt gedragen, kan dit een geweldige manier zijn om een ​​schoen nog meer passend te maken waarvan je weet dat deze zal passen.
Disclaimer:  deze maattabel is ter referentie en voor de beste pasvorm. Trial-and-error-aanpassing kan nodig zijn voor een goed comfort. Perfecte maatvoering via online 2-dimensionale maatvoering is niet gegarandeerd. De maatvoering van schoenen is geen perfecte wetenschap, omdat we allemaal unieke voetafmetingen hebben. Deze variabelen in voetvorm zijn voor ieder van ons individueel en kunnen een maat groter of een bredere schoen vereisen. In sommige gevallen zijn die niet gemakkelijk te meten zonder persoonlijke interactie.
Wij raden altijd eerst een schoenvoetanalyse aan voor aankoop schoenen.