Voeten opmeten

1. Download de A4 Bont Cycling Overtrekblad en print in ware grote uit (100 procent).
Bekijk de dimensies en u bent klaar om het overtrek proces te starten.

2. Volg de aanwijzingen op vermeldt op het A4 Bont Cycling Overtrekblad.

3. Neem een liniaal of een nauwkeurig meetlint en noteer de lengte en breedte van beide voeten. Markeer het langste en breedste punt van elke voet aan alle vier de zijden en trek een rechte lijn over elke sectie om te laten zien waar de meting wordt uitgevoerd. Schrijf lengte en breedte van beide voeten in het toegewezen gebied.

4. Bekijk nu de tabel in de Download van het A4 Bont Cycling Overtrekblad en ga verder als hieronder aangegeven.

*BELANGRIJK!

De mm afmetingen van de zool-lengte verwijzen naar de exacte lengte van de binnenkant van de schoen!
We raden 5-9mm extra aan bovenop je voetlengte, voor wat meer ruimte vooraan. Verdere uitleg hieronder.

 
 

*BELANGRIJK!

De mm afmetingen van de zool-lengte verwijzen naar de exacte lengte van de binnenkant van de schoen!
We raden 5-9mm extra aan bovenop je voetlengte, voor wat meer ruimte vooraan. Verdere uitleg hieronder.

Koppel uw lengte met de juiste maat en breedte.

Nadat de metingen zijn gedaan, gebruikt u eerst de horizontale MM-schaal op de maattabel om uw maat te vinden (lengte). De MM-maten op de kaart zijn de exacte lengte van de laatste die we gebruiken om de schoenen te bouwen. Als je merkt dat je MM-maat precies hetzelfde is als een waarde op de maattabel, wil je misschien een maat groter kiezen om je tenen wat ruimte te geven. Je meet bijvoorbeeld je voeten en de lengte van je linker- en rechtervoet is respectievelijk 278 mm en 280 mm. Als u op zoek was naar een Helix, Riot + Series, Vaypor S of een ander model uit de bovenste maattabel, dan zou u precies maat 44,5 hebben. Zoals gezegd, dit is echter de exacte lengte van de schoen. En tenzij u wilt dat uw schoenen erg strak zijn, wilt u misschien een extra 5-8 mm toevoegen aan uw metingen om rekening te houden met de teenruimte en de dikte van de sok. Dit resulteert in de meest geschikte maat. In dit geval kiest u maat 45.)

Vervolgen van de selectie van uw maat (lengte), ga naar beneden om de meest geschikte Breedte te selecteren .We raden aan om 1mm toe te voegen om de meest geschikte breedte te vinden. U kijkt bijvoorbeeld naar een Vaypor S en heeft vastgesteld dat uw beste schoenmaat 45 is - rekening houdend met de extra lengte die aan uw voetafmetingen wordt toegevoegd. Je breedtes zijn respectievelijk 105 mm en 107 mm en dus, met een extra 1 mm extra, zou je nog steeds passen binnen de Standard Fit. Als uw voeten smaller zijn dan 100 mm of breder dan 110 mm, zou u Nauwe Fit of Breede Fit overwegen.

Hopelijk ben je nu in staat verder te gaan met je bestelling.

 

Nog niet zeker? Stuur ons je afmetingen en vraag advies: