U zult alleen de informatie ontvangen die u aangevraagd hebt, op het adres dat u ons meegedeeld hebt.
Als u desondanks e-mails, post, telefoon of ongewenste reclame ontvangt van ons bedrijf maar deze in de toekomst niet meer wenst te ontvangen dan kunt u contact met ons opnemen via info@bicycle-kings.nl
Telefonisch zullen wij u enkel contacteren indien dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u online bij ons geplaatst heeft.

Mailverkeer:
Ons mailverkeer hebben wij onder gebracht bij Strato via het domein www.bicycle-kings.nl. Deze is veilig dankzij SSL-versleuteling en jouw en onze gegevens worden SSL-versleuteld verstuurd- en beschermd door de strenge Duitse privacywetgeving.SSL is een afkorting voor Secure Socket Layer. SSL is een manier voor het creëren van een beveiligde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Deze verbinding verzekert dat alle gegevens, die tussen de webserver en browser worden verstuurd, geheim blijven voor buitenstaanders en niet gestolen kunnen worden.

Webwinkel:
Onze webside met webwinkel hebben wij ondergebracht bij CCV Shop via het domein www.bicyclekings.nl en de gegevens die de klant achter laat tijdens een bestelling zijn daarom goed beveiligd. CCV Shop maakt standaard gebruik van een Basic-SSL certificaat. Dit houdt in dat de pagina's binnen de webshop waarop persoonsgegevens moeten worden ingevoerd beveiligd zijn.
Met een Basic-SSL certificaat ben je verzekerd van HTTPS beveiliging van pagina's met persoonsgegevens, op jouw eigen domeinnaam.
Op deze pagina's zie je een gesloten hangslot bovenin de browser, naast de url in de adresbalk.